Aziz Yıldırım Başlattı, Ali Koç Bitirdi

Aziz Yıldırım Başlattı, Ali Koç Bitirdi
Fenerbahçe'yi mali açıdan düzlüğe çıkarmak için büyük çaba sarfeden Ali Koç yönetimi, eski başkan Aziz Yıldırım döneminde kurulan '1 Milyon Üye' departmanını kapatma kararı aldı. 2015 yılından bu yana faaliyette olan departmanın yıllık giderinin 6.5 milyon TL'yi bulması.
Fenerbahçe'yi mali açıdan düzlüğe çıkarmak için büyük çaba sarfeden Ali Koç yönetimi, eski başkan Aziz Yıldırım döneminde kurulan '1 Milyon Üye' departmanını kapatma kararı aldı.

2015 yılından bu yana faaliyette olan departmanın yıllık giderinin 6.5 milyon TL'yi bulması nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi.

'1 Milyon Üye' departmanının kapatılması Fenerbahçe'nin bu projeden tamamen vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Sarı lacivertli kulüp, başkan Ali Koç'un daha önce birkaç kez ifade ettiği üzere, üye sayısını artırmak için çeşitli formüller üretecek. Eski başkan Aziz Yıldırım'ın büyük önem verdiği '1 Milyon Üye' projesi kapsamında kurulan departmanda çalışan personel, Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki Fenerbahçe taraftarlarıyla temasa geçerek, kulübe üye olmanın avantajlarını anlatıyordu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.