Aziz Yıldırım: "klopp Ile Görüştük, Türkiye'yi Istemedi"

Aziz Yıldırım: "klopp Ile Görüştük, Türkiye'yi Istemedi"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te canlı yayına katldı ve yakın geçmişteki transferlere değinirken, Terraneo ile ilgili de konuştu. Aziz Yıldırım, teknik direktörlerin transferlerde hatalı kararları olduğunu söylerken, "Van Persie'yi aldık, herkes mutlu oldu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te canlı yayına katldı ve yakın geçmişteki transferlere değinirken, Terraneo ile ilgili de konuştu.

Aziz Yıldırım, teknik direktörlerin transferlerde hatalı kararları olduğunu söylerken, "Van Persie'yi aldık, herkes mutlu oldu. Ama beklediğimizi alamadık kendisinden. Böyle 2-3 futbolcu oldu. 10 tane oyuncu aldıysak 6-7 tanesinde başarılı olmuşuzdur. Anelka'yı aldık. Anelka'yı, Alex'i biz getirdik. Bu tip büyük oyuncularda yönetimin katkısı oldu. Diğer oyuncuları teknik direktörler aldı. Hatalı transferlerde teknik direktörlerin hatası oldu" dedi.

Yıldırım ayrıca, Vitor Pereira öncesinde Jürgen Klopp ile de görüştüklerini belirtti ve, "Biz İtalyan'ı getirdik (Terranao) sportif direktör yaptık. Hiçbir şeye karışmayalım, her şeyi o yapsın dedik. Önce Capello'yu getirecektik. Çin takımları ile anlaştığını söyledik. Klopp ile görüştü. Ancak o zamanlar Türkiye'ye gelmek istemedi. Vitor Pereira'yı alıp geldi sonra. Josef'i, Nani'yi, Van Persie'yi de o aldı. Emre Belözoğlu'nu da o gönderdi. Bir tek Ozan Tufan'ın transferinde bizim katkımız oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.