Badou Ndiaye Rest Çekti, Stoke Fiyatı Indirdi!

Badou Ndiaye Rest Çekti, Stoke Fiyatı Indirdi!
Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren bir yandan yönetim belirsizliğini ortadan kaldırmaya çalışan Galatasaray Yönetimi geçen sezon yaşanan "transfer krizini" bir kez daha yaşamamak için elini bu kez çabuk tutmak istiyor.Şampiyonluğa koşan takımın konsantrasyonunu bozmak istemey.
Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren bir yandan yönetim belirsizliğini ortadan kaldırmaya çalışan Galatasaray Yönetimi geçen sezon yaşanan "transfer krizini" bir kez daha yaşamamak için elini bu kez çabuk tutmak istiyor.

Şampiyonluğa koşan takımın konsantrasyonunu bozmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, büyük bir gizlilik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim'in "Önümüzdeki sezon da bizimle olsun" dediği NDiaye için Stoke City ile temaslarda bulunan Galatasaray'a ilk cevap olumsuz oldu.

NDiaye'i satış listesine koyan ve 7 milyon euroluk bonservis bedeli koyan Stoke City, Senagalli futbolcunun bir kez daha kiralanmayacağını iletti.

NDiaye'nin transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Stoke Teknik Direktörü Nathan Jones; "Kulüp önümüzdeki sezon için bir transfer planlaması yaptı ve bu planlamaların içerisinde NDiaye de yer alıyor. NDiaye'nin kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek ve yeniden aramızda olacak, kulübün Badou konusundaki tavrı bu kez biraz daha sert olacak" şeklinde konuştu.

İNGİLTERE'YE GİTTİ, REST ÇEKTİ!

Beşiktaş derbisinden önce İngiltere'ye giden ve yöneticilerle görüşen Senegalli yıldız, Championship'te kesinlikle forma giymek istemediğini dile getirdi. Stoke ile 2022'ye kadar kontratı olan Ndiaye'nin Galatasaray'da 1 sezon daha devam etmeyi hedeflediği ifade edildi.

Yıldız orta saha oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'nde olmayan bir kulüpte forma giymek istemediğini söylediği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da 1 yıl daha kalarak Şampiyonlar Ligi sahnesinde boy göstermek istediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.