Badou Ndiaye: "savaştık Ve Karakter Koyduk"

Badou Ndiaye: "savaştık Ve Karakter Koyduk"
Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü atarak fitili ateşleyen Badou Ndiaye, maçın sonrasında konuştu. Durumun bilincinde olduklarını belirten Ndiaye, "Başakşehir'in kaybı sonrasında burada kazanmak önemliydi.
Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü atarak fitili ateşleyen Badou Ndiaye, maçın sonrasında konuştu.

Durumun bilincinde olduklarını belirten Ndiaye, "Başakşehir'in kaybı sonrasında burada kazanmak önemliydi. İstediğimiz gibi olmadı ama ayağa kalktık. 2-0 geriye düşmek soğuk bir duştu ama ayağa kalkmamız gerektiğini biliyorduk" dedi.

2. yarıdaki oyunlarının önemli olduğunu kaydeden Senegalli oyuncu, "2. yarıda savaştık ve çok önemli bir karakter ortaya koyduk. Tüm takım arkadaşlarıma ve tüm çalışanlara teşekkür ederek, bu galibiyet armağan ediyorum" diye konuştu.

"BİZ KENDİMİZE ODAKLANDIK"

Şampiyonluk yarışıyla ilgili gelen bir soruya yanıt veren N'Diaye, "Göreceğiz. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz, bunu yapmak zorundayız. Her maç çok zordur. Maç maç bakacağız, en iyimizi yapacağız. Biz sadece kendimize odaklandık, tek önemli şey bu. Tüm maçları kazanmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.