Bafetimbi Gomis'in Bonservis Bedeli Açıklandı!

Bafetimbi Gomis'in Bonservis Bedeli Açıklandı!
Galatasaray'da Fransız yıldız Bafetimbi Gomis dönemi sona erdi.  Sarı-kırmızılılar, borsaya yaptığı bildirimde Fransız yıldız için 6 milyon euro bonservis bedeli alındığını borsaya bildirdi.VİDEO İLE DUYURDULARAl Hilal, akşam saatlerinde de Bafetimbi Gomis transferini video.
Galatasaray'da Fransız yıldız Bafetimbi Gomis dönemi sona erdi.  Sarı-kırmızılılar, borsaya yaptığı bildirimde Fransız yıldız için 6 milyon euro bonservis bedeli alındığını borsaya bildirdi.

VİDEO İLE DUYURDULAR

Al Hilal, akşam saatlerinde de Bafetimbi Gomis transferini videoyla da açıkladı. Fransız oyuncu, yeni takımında taraftarlara "merhaba" dedi.

İLGİLİ VİDEO




OTELDE ANLAŞTILAR

Fransız yıldızı yıllık 8 milyon Euro'ya karşılığında büyük ölçüde ikna eden Suudi Arabistan takımı, çarşamba günü de Galatasaray ile de 6 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya vardı.

Four Seasons Otel'de Al Hilal'in temsilcileri ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, oyuncunun gidişine onay verdi.

Suudi Arabistan'da 23 Ağustos Perşembe günü bitecek transfer dönemi nedeniyle Galatasaray ile Al Hilal arasında sağlanan anlaşmanın ardından, Gomis'in menajeri de Arap kulübü ile son detayları görüştü.

BİLGİ NOTU

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun başında transfer olan ve toplam 42 maça çıkan Gomis, 32 gol atıp, 6 asist yaparken, sarı kırmızılı takımın formasını 3352 dakika sırtına geçirdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.