Bahçeli'nin 'bundan Sonra Onu Sevemem' Dediği Cem Yılmaz'a İyi Parti'den Destek Geldi

Bahçeli'nin 'bundan Sonra Onu Sevemem' Dediği Cem Yılmaz'a İyi Parti'den Destek Geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a "Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a "Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" diyerek tepki gösterdi. Yılmaz'a İYİ Parti'den destek geldi.

Gazetecilerle bir araya gelen Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin sorulara cevaplar verdi. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen Cem Yılmaz'a hakkında "Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben ise onu görünce 'önce bir elbiseni değiştir' derim. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem." dedi.

Devlet Bahçeli

CEM YILMAZ: SEVMEYEN GAYRET ETSİN

Cem Yılmaz, Bahçeli'ye cevap vererek "Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir." dedi.

Cem Yılmaz

İYİ PARTİ'NİN YILMAZ TWEETİ

İYİ Parti, resmi Twitter hesabından ünlü komedyene destek vererek "Üstünüze alınmayın. İyi niyet mesajlarına karşı genel bir alerjisi var." ifadelerini kullandı.

İşte o tweet;

Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret EtsinCem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret Etsin Devlet Bahçeli'den Cem Yılmaz'a Tepki: Ben Bundan Sonra Onu SevmemDevlet Bahçeli'den Cem Yılmaz'a Tepki: Ben Bundan Sonra Onu Sevmem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.