Bahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin Sonu

Bahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin Sonu
CNN Türk Ankara Temsilci Yardımcısı Faruk Demirel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim için işaret ettiği tarihle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

CNN Türk Ankara Temsilci Yardımcısı Faruk Demirel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim için işaret ettiği tarihle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Demirel, Kurban Bayramı tatilinden sonraki Pazar gününe denk gelen 26 Ağustos tarihinin, seçmenler tatilde olacağı için bir ya da iki hafta ertelenebileceğini ancak karar mercinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

CNN TEMSİLCİSİ BAHÇELİ'NİN GÖSTERDİĞİ TARİHİ DEĞERLENDİRDİ

CNN Türk Ankara Temsilci Yardımcısı Faruk Demirel, CNN Türk canlı yayınında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim önerisini değerlendirerek, 26 Ağustos tarihindeki tehlikeye dikkat çekti. Gazeteci Demirel şöyle konuştu:

" MALAZGİRT ZAFERİ'NE DENK GETİREREK İNCE HESAP YAPMIŞ"

"Devlet Bahçeli'yi tanıyanlar çok iyi bilir. Bahçeli bazı tarihlerde çok ısrarcıdır. Sever o tarihleri. Ve çok ince hesaplar yapar. Ben Bahçeli'yi 97'den beri takip ediyorum. Takip ettiğim kadarıyla 26 Ağustos'ta Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümüne denk getirmek için ince bir hesap yapmış.

KURBAN BAYRAMI TATİLİNİN DÖNÜŞÜNE DENK GELİYOR

Tabi ki 26 Ağustos, yani o hafta Pazar gününün öncesi olan hafta Kurban Bayramı nedeniyle bütün Türkiye'nin tatilde olduğu bir hafta. Belki şöyle bir şey gündeme gelebilir, 26 Ağustos'ta bir haftalık tatili bitirip evlerine dönmemiş olabilirler. Bu nedenle belki bir hafta ya da iki hafta, 2 yada 9 Eylül'e ertelenebilir mi? Bunlar konuşulur.

"SONUÇTA KARAR MERCİ CUMHURBAŞKANI"

Ama tabii sonuçta karar merci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Sonuçta karar oradan çıkacak.

Erdoğan ve Bahçeli arasındaki görüşme benim aldığım bilgilere göre yarın Külliye'de 13:00 ya da 14:00 arasında gerçekleşecek"

Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la GörüştüBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü Ankara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile GörüştüAnkara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile Görüştü Bahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle GörüşeceğizBahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle Görüşeceğiz Bahçeli, Bahçeli, "2019'un Beklenmesi Mümkün Değil" Deyip Erken Seçimin 26 Ağustos'ta Yapılmasını Önerdi Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri MeydanBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri Meydan Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda DeğerlendirilirBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda Değerlendirilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.