Bakan Selçuk'tan memurlar için önemli zam açıklaması! Memurlar ne kadar zam alacak?
Yayınlanma:
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Konfederasyonlarımızın ve sendikalarımızın bize sunduğu, kamuoyuyla da paylaşılan, 800’ü aşan talep olduğunu görüyoruz. Bu süreci etkin kullanmamız gerekiyor” dedi.
Kamu işveren heyeti ile kamu görevlileri sendikaları heyeti arasında yapılan 5. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri'nin açılış toplantısı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında gerçekleştirildi.
5. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri'nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra gerçekleştirilen ilk görüşme olduğunu vurgulayan Bakan Selçuk, “İnanıyorum ki burada, karşılıklı anlayış ve işbirliği içinde, demokratik bir müzakere sürecini birlikte yürüteceğiz. Her şeyden önce bizler, kamu işvereni ve kamu görevlileri olarak taraftan ziyade büyük bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi Türkiye için el ele vereceğimize güveniyorum” diye konuştu.
Ülke
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.