Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu

Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu
Dalaman ilçesinde gerçekleşen olayda 72 yaşındaki adam balık tutmak için çay kenarına giderken sazlık alanda çıkan yangının ortasında kaldı.

Dalaman ilçesinde gerçekleşen olayda 72 yaşındaki adam balık tutmak için çay kenarına giderken sazlık alanda çıkan yangının ortasında kaldı.

Olaya ilişkin alınan bilgi ve iddialara göre,elektrikli bisikleti Dalaman Çayı, Çayağzı mevkiine balık tutmaya giden Parkinson hastası 72 yaşındaki Recep Menekşe sazlık alanda çıkan yangının ortasında kaldı.Talihsiz adam olay yerinde feci şekilde can verdi.

Saat 12.00'da Dalaman ilçesi Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazisi Çayağzı mevkinde çıkan yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman İtfaiye Grup Amirliği, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekipleri ile birlikte helikopter müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Ekipler bölgede soğutma çalışmalarını tamamlamalarının ardından yangın bölgesinden ayrıldı.Daha sonra olay yerinden tekrardan dumanların yükseldiğini fark eden bölgedeki bir otelin güvenlik müdürü, ekibi ile birlikte tekrar yangın bölgesine gittiğinde yanmış bir erkek cesedi buldu.

Olay yerine tekrar giden Otel Güvenlik Müdürü Muharrem Kundakçı yaptığı açıklamada, "Yangından sonra keşif için geldik. Rüzgardan dolayı tekrar başlamasın diye, yanan yerler vardı. En azından oraları bir kontrol ederiz diye düşündük. İlk gördüğümüzde plastik manken zannettik, sonra kokuyu algılayınca yanına gittik. Yanan bir ceset olduğunu tespit ettik. Daha sonra gerekli mercilere haber verdik" dedi.

İlçeye bağlı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri haberi almalarıyla beraber olay yerine geldiler.Yangın yerine Ortaca Cumhuriyet Savcısının gelmesinin ardından, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma ile cesedin 72 yaşındaki Menekşe'ye ait olduğu tespit edildi.

Menekşe'nin cesedi Dalaman Belediyesi cenaze aracı ile önce Dalaman Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi ve kesin kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu

Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu

Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu

Balık Tutmaya Giden Adam Canından Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.