Balıkesir'de 3 Liraya Dert Dinlediler

Balıkesir'de 3 Liraya Dert Dinlediler
Balıkesir'in Edremit İlçesinde iki genç 3 TL'ye dert dinlediklerini ifade ettiler.

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Cumhuriyet Meydanında ellerindeki panraktlar ile dikkatleri çeken iki genç 3 TL'ye dert dinlediklerini ifade ettiler.

İnsanlarla konuşmayı ve dinlemeyi çok sevdiğini söyleyen Gökçen Kurter"Uşak'ta yapıldığını görmüştük. Zaten aklımızda da vardı. İnsanlar ile sohbet etmeyi de çok seviyoruz. Bir açıdan sosyal deney olsun dedik. İnsanların tepkisini merak ettik. Genel olarak maddi sıkıntıları olduğunu gördük insanların. Öğrencilerin genel olarak dersleri. YGS, sınav stresi. Çocukları olanların, onların gelecek endişesi. Ben bunu hobi haline getirdim. Dinleyerek sıkıntımı da atıyorum" dedi.

Üniversiteli İrem Tabaklar ise "İnternette gördük. Biz de yapalım dedik. İnsanlarla sohbet etmeyi, dertlerini dinlemeyi de seviyoruz. Dertler paylaştıkça azalır. Edremit'te genel olarak sıkıntı olarak halkın devlet ile olan problemleri. Öğrencilerin dertleri, aileleri ile olan problemleri. Tabi genel olarak maddi sıkıntıları olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

Fon kartonuna "Dert dinlenir 3 TL" yazılı pankartlarla duran üniversiteli Gökçen ve İrem, polis ekibinin uyarısı üzerine meydandan ayrıldı. Sırada bekleyen bazı gençlerin müdahalenin ardından dertleriyle kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.