Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı

Barbaros Şansal'dan Skandal Ramazan Paylaşım: İçki Masasından Fotoğraf Yayınladı
Daha önce Türk halkı ve Müslümanlık üzerinden yaptığı kışkırtıcı açıklamalarda nedeniyle şiddet gören Barbaros Şansal, Belçika'da Ramazan ayıyla dalga geçti. SKANDAL ÇEKEN RAMAZAN PAYLAŞIMI Her defasında Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine hakaret eden Barbaros Şan.

Daha önce Türk halkı ve Müslümanlık üzerinden yaptığı kışkırtıcı açıklamalarda nedeniyle şiddet gören Barbaros Şansal, Belçika'da Ramazan ayıyla dalga geçti.

SKANDAL ÇEKEN RAMAZAN PAYLAŞIMI

Her defasında Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine hakaret eden Barbaros Şansal, Twitter hesabından Ramazan ayıyla alakalı yaptığı skandal paylaşımla gündeme geldi. Şansal, Twitter hesabından paylaştığı alkol masası görselini "Belçika Brüksel için: Okundu" notuyla paylaşarak, Ramazan'la ve Müslümanlarla dalga geçti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Sosyal medya kullanıcılarından Şansal'ın paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken Şansal'ın takipçileri de paylaşımın yorum kısmından alay etmeyi sürdürdü.

Barbaros Şansal'dan Tepki Çeken Paylaşım: Hem Limitsiz Hem BedavaBarbaros Şansal'dan Tepki Çeken Paylaşım: Hem Limitsiz Hem Bedava Barbaros Şansal'ın Türkiye'ye Hakaret Eden Videosuna Tepki YağdıBarbaros Şansal'ın Türkiye'ye Hakaret Eden Videosuna Tepki Yağdı Barbaros Şansal Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı Dolar Videosu ile Gündem Oldu!Barbaros Şansal Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı Dolar Videosu ile Gündem Oldu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.