Barcelona, Arda Turan'ı Satmayı Düşünüyor!

Barcelona, Arda Turan'ı Satmayı Düşünüyor!
Barcelona, Medipol Başakşehir'e kiraladığı Arda Turan'ı bonservisiyle satmak istiyor.
Barcelona, Medipol Başakşehir'e kiraladığı Arda Turan'ı bonservisiyle satmak istiyor. İspanyol Sport gazetesinin haberine göre Başakşehir ile yaptığı sözleşmede ''Başka bir takıma bonservisiyle satma'' opsiyonu koyan Barcelona, Arda Turan'ın satışından para kazanmak istiyor.

Ancak İspanyol basını, Arda Turan'ın gerek saha içi performansı gerek saha dışında karıştığı olaylar nedeniyle Barcelona'nın bu transferde zorlanacağını belirtti. 32 yaşındaki futbolcunun geçen sezon sonunda hakeme saldırıp 16 maç ceza aldığını hatırlatan Sport, bu sezon da Türk futbolcunun bir şarkıcıyla kavga edip mahmekelik olduğunu yazdı.

ÖNCELİĞİ BAŞAKŞEHİR'E VERDİLER

Barcelona'nın Arda Turan'ı bonservisiyle satmak için öncelikle şu anda kiralık oynadığı Medipol Başakşehir ile masaya oturacağı ancak Başakşehir'in bonservisiyle birlikte Arda'yı kadrosuna katmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

GALATASARAY SÜRPRİZİ

Öte yandan Arda için bir diğer opsiyon olarak Galatasaray gösterildi. İspanyol basını, Arda Turan'ın Galatasaraylı olduğunu saklamadığını ve sarı kırmızılı takımda forma giymeyi çok isteyeceğini belirtti. Barcelona'nın Başakşehir ile anlaşamaması halinde Galatasaray ile masaya oturmayı düşündüğü iddia edildi.

BARÇA, BİR YIL DAHA DEVAM ETMEK İSTEMİYOR

Barcelona'nın 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'a 1 yıl daha maaş vermek istemediği ve bu yaz Başakşehir veya Galatasaray olmazsa Avrupa'daki kulüpler ile görüşeceği aktarıldı.

Arda Turan, 2015 yılında Atletico Madrid'den 41 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuş, 2018 yılının devre arasında ise Medipol Başakşehir'e kiralanmıştı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 14 maça çıkarken gol atamadı ve 3 asist kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.