Bartın’da Yoldan Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı

Bartın’da Yoldan Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı
Bartın'da gerçekleşen kazada bir otomobil yoldan çıktı ve ağaca çarptı.Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Bartın'da gerçekleşen kazada bir otomobil yoldan çıktı ve ağaca çarptı.Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Olaya ilişkin alınan bilgi ve iddialara göre 59 yaşındaki Muzaffer Ç. 67 LS 880 plakalı otomobili ile Bartın-Karabük İl sınırında seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkarak ağaca çarptı.Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen ekipler araçta yolcu olarak bulunan 66 yaşındaki Fatma Ç.'ye yaptıkları kontrol ile şahsın öldüğünü tespit etti.Sürücü Muzaffer Ç. ise ambulans ile kaldırıldığı Karabük Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.Arka koltukta yolcu olarak bulunan Necla Ç. ise Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarpışmanın etkisiyle hayatını kaybeden Fatma Ç.'nin cenazesi, Ulus İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bartın’da Yoldan Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı

Bartın’da Yoldan Çıkan Otomobil Ağaca Çarptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.