Başkan Doğan, Kapalı Esnaf İçin Destek İstedi

Başkan Doğan, Kapalı Esnaf İçin Destek İstedi
AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Korona virüs nedeniyle işyerleri kapalı olan kuaförler, berberler, kahvehaneler, eğlence merkezleri gibi işyeri...

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Korona virüs nedeniyle işyerleri kapalı olan kuaförler, berberler, kahvehaneler, eğlence merkezleri gibi işyeri sahiplerine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan destek verilmesi için çalışma başlattı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan kapalı olan işyerlerinin listesini isteyen Doğan, 210 esnafın listesinin olduğu evrakları, Esnaf Odası Başkanıyla birlikte Kaymakam Cemil Öztürk'e teslim etti.

Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında faaliyetleri durdurulan esnafların zor durumda olduğunu belirten Doğan, "Devletimizin ihtiyaç sahiplerine ödediği desteklerden, bu esnaflara da verilmesini gerektiğini düşünüyoruz. İlçemizde bu durumda olan 210 esnafımız var. Bunların listesini sizleri sunuyor, gerekli çalışmanın yapılmasını rica ediyoruz" dedi.

Kaymakam Öztürk, yapılacak 3. faz yardımlara başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağını belirterek, söz konusu esnafların bu yolla başvuru yapmalarını istedi.

Öztürk, Başkan Doğan ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.