Başkan Erdoğan: Ekonomik Yaptırımlar Silah Gibi Kullanılamaz

Başkan Erdoğan: Ekonomik Yaptırımlar Silah Gibi Kullanılamaz
ABD'nin New York kentinde yapılan 73.

ABD'nin New York kentinde yapılan 73. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başkan Erdoğan'ın gündeminde ekonomik yaptırımlar vardı.

"KAOS ÇIKARMAK KOLAY, DÜZENİ SAĞLAMAK ZORDUR"

"Ticaret savaşları her dönemde insanlara zarar vermiştir. Ekonomik yaptırımların silah gibi kullanılması karşısında hiçbirimiz sessiz kalamayız. Dünya ticaret düzeninin tek taraflı bozulmasına karşı herp birlikte çalışmalıyız. Kaos çıkarmak kolay, düzeni sağlamak zordur. Bugün bazı ülkeler ısrarla kaos çıkarmaya çalışıyor. Umudun kaybolduğu dünya düzeni kadar büyük tehlike yoktur. Türkiye ticaretin de, insan dolaşımının da serbest olmasından yanadır. Biz sorunlarımızı yapıcı diyalogla çözmekten yanayız. Dünya Ticaret Örgütü, G-20, Avrupa Birliği gibi platformlarda etkin işbirliği içindeyiz. Hedef kazan-kazan."

"ÜLKEMİZE YÖNELİK BASKI VE İTHAMLAR HAKSIZLIKTIR"

"Ülkemize yönelik baskı ve ithamlar haksızlıktır. Bizimle aynı perspektifi paylaşan ülkelerle bu siyasi ve ekonomik kaostan dünyayı kurtarabileceğimize inanıyoruz. BM bünyesinde geleceğimiz olan gençlerle ilgili bir kurum kurulmasını ve merkezinin İstanbul olmasını teklif ediyoruz. İkinci olarak 2019 yılı dünya yaşlılık yılı olarak belirlenmişti. Üçüncü Dünya Yaşlılık Kurultayı İstanbul'da yapılacak. Sizleri bu kurultaya davet ediyoruz. "

AK Parti ve MHP, Cumhur İttifakı'nın Devamı İçin Anlaşma SağladıAK Parti ve MHP, Cumhur İttifakı'nın Devamı İçin Anlaşma Sağladı Başkan Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda, ABD ve BM'ye Sert Mesajlar VerdiBaşkan Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda, ABD ve BM'ye Sert Mesajlar Verdi İşte Başkan Erdoğan'ın Değindiği, BM'nin Görmezden Geldiği 5 Katliam!İşte Başkan Erdoğan'ın Değindiği, BM'nin Görmezden Geldiği 5 Katliam! Başkan Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda ABD Başkanı Trump ile GörüştüBaşkan Erdoğan, BM Genel Kurulu'nda ABD Başkanı Trump ile Görüştü Başkan Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda Tüm Dünyaya FETÖ UyarısıBaşkan Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda Tüm Dünyaya FETÖ Uyarısı Trump, Trump, "Ben Geldiğimden Beri ABD Büyük Gelişme Kaydetti" Dedi, BM Genel Kurulu Kahkahaya Boğuldu Başkan Erdoğan, Trump Konuşma Yaptığı Sırada BM Salonundan Ayrıldı Mı?Başkan Erdoğan, Trump Konuşma Yaptığı Sırada BM Salonundan Ayrıldı Mı? BM Genel Kurulu'nun 4. Kadın Kurul Başkanı: Maria Fernanda EspinosaBM Genel Kurulu'nun 4. Kadın Kurul Başkanı: Maria Fernanda Espinosa ABD Başkanı Trump, ABD'nin BM İnsan Hakları Konseyinden Çekildiğini AçıkladıABD Başkanı Trump, ABD'nin BM İnsan Hakları Konseyinden Çekildiğini Açıkladı Başkan Erdoğan'dan BM'ye Gençlik Kuruluşu Önerisi: Merkezin İstanbul Olmasını Teklif EdiyoruzBaşkan Erdoğan'dan BM'ye Gençlik Kuruluşu Önerisi: Merkezin İstanbul Olmasını Teklif Ediyoruz Başkan Erdoğan, ABD'de BM Genel Sekreteri Guterres ile Bir Araya GeldiBaşkan Erdoğan, ABD'de BM Genel Sekreteri Guterres ile Bir Araya Geldi Trafiğe Takılan ABD Başkanı Trump, BM'deki Konuşma Sırasını KaçırdıTrafiğe Takılan ABD Başkanı Trump, BM'deki Konuşma Sırasını Kaçırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.