Başkanlığı Kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu, Arkadaşlarına Yemek Servisi Yaptı

Başkanlığı Kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu, Arkadaşlarına Yemek Servisi Yaptı
Resmi olmayan sonuçlara göre; Tunceli Belediye Başkanlığını kazanan ve "Komünist Başkan" olarak tabir edilen Fatih Mehmet Maçoğlu, çalışma arkadaşlarıyla yemekte bir araya geldi. ARKADAŞLARINA YEMEK DAĞITTI Rudaw'dan Ali Haydar Gözlü'nün haberine göre; Türkiye Komünist Par.

Resmi olmayan sonuçlara göre; Tunceli Belediye Başkanlığını kazanan ve "Komünist Başkan" olarak tabir edilen Fatih Mehmet Maçoğlu, çalışma arkadaşlarıyla yemekte bir araya geldi.

ARKADAŞLARINA YEMEK DAĞITTI

Rudaw'dan Ali Haydar Gözlü'nün haberine göre; Türkiye Komünist Partisi (TKP) Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, kendisiyle birlikte seçim çalışması yürüten arkadaşlarına yemek servisi yaptı.

HDP ADAYINA 4 PUAN FARK ATTI

Tunceli'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile yaşanan kıyasıya yarışta Maçoğlu, yüzde 32,77 ile Belediye Başkanı seçilmişti. HDP adayı Nurşat Yeşil ise yüzde 28,21 oy almıştı.

"GELECEKTEKİ ZAFERLERİN İLK HABERCİSİ"

Öte yandan, Tunceli'nin, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) yerel seçimleri kazandığı tek il olmasını değerlendiren Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nden (KPRF) Kalaşnikov, bu başarının TKP'nin gelecekteki zaferlerin ilk habercisi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.