Başkent Polisi, Firari Son Üyeyi De Yakalayıp 'mayalılar' Hırsızlık Çetesini Çökertti

Başkent Polisi, Firari Son Üyeyi De Yakalayıp 'mayalılar' Hırsızlık Çetesini Çökertti
Ankara'da "Mayalılar" adıyla tanınan hırsızlık çetesi tamamen çökertildi.

Ankara'da "Mayalılar" adıyla tanınan hırsızlık çetesi tamamen çökertildi. Çetenin son üyesi cezaevi firarisi Garip M., polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu yakalandı. 45 suçtan kaydı olan çete üyesi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Cezaevi firarisi olan G. M. (25), "Mayalılar" olarak da adlandırılan hırsızlık çetesinin son üyesi olarak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELEYEN POLİS, SAKLANDIĞI OTOMOBİLDE YAKALADI

Polis ekipleri, 4 Mart Pazartesi günü içinde 100 bin TL bulunan bir çantayı alıp otomobille kaçarak kayıplara karışan zanlıyı takibe aldı. Meydana gelen kapkaç olayıyla ilgili güvenlik kameralarını inceleyen Polis ekipleri, kameralara yansıyan hırsızlık şüphelisini saklandığı otomobilin içinde yakaladı.

"MAYALILAR" HIRSIZLIK ÇETESİNİN SON ÜYESİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin, daha önce yapılan operasyonla bütün üyeleri yakalanan "Mayalılar" adıyla bilinen hırsızlık çetesinin son üyesi cezaevi firarisi Garip M. olduğu tespit edildi.

45 SUÇTAN KAYDI OLAN ÇETE ÜYESİ TUTUKLANDI

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen zanlının 45 suçtan kaydının bulunduğu anlaşıldı. Yakalanan cezaevi firarisinin kesinleşmiş 17 yıl hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Garip M. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.