Batman Filminin Yeni Bruce Wayne'i Robert Pattinson Oldu!

Batman Filminin Yeni Bruce Wayne'i Robert Pattinson Oldu!
Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen karakteriyle adını duyuran İngiliz oyuncu Robert Pattinson'ın, Yarasa Adam filminin yeni Batman'i olarak sinemaseverlerin karşısına çıkması bekleniyor. YENİ BATMAN FİLMİ 25 HAZİRAN'DA VİZYONA GİRİYOR Matt Reeves'in çekeceği, yeni Batman f.

Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen karakteriyle adını duyuran İngiliz oyuncu Robert Pattinson'ın, Yarasa Adam filminin yeni Batman'i olarak sinemaseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.

YENİ BATMAN FİLMİ 25 HAZİRAN'DA VİZYONA GİRİYOR

Matt Reeves'in çekeceği, yeni Batman filminde, önceki seride Ben Affleck'in can verdiği Batman karakterini Robert Pattinson aldı. 25 Haziran 2021'de gösterime girmeye hazırlanan The Batman'de Robert Pattinson Kara Şövalye olarak sinema salonlarında olacak. Serilerde Batman'i; Nicolas Hoult, Armie Hammer ve Aaron Taylor-Johnson gibi isimlerin canlandırmıştı.

Yeni Christopher Nolan filminde yer alacak olan Robert Pattinson; Cosmopolis, The Lost City of Z, The Rover, Good Time ve High Life gibi başarılı projelerde yer aldı. Ancak en popüler olduğu yapım Twilight serisi oldu. Başarılı oyuncu 2012 yapımı Cosmopolis'de de üstün performans sergilemişti.

Cosmopolis Filmi

BATMAN DÜNYANIN EN İYİ DEDEKTİFİ

Yönetmen Matt Reeves filmin senaryosunun Batman'in ilk ortaya çıktığı dönemlere odaklanacağını açıkladı. Batman'in dünyanın en iyi dedektifi olduğunu fakat karakterin bu özelliğinin önceki filmlerde ön plana çıkarılmadığını belirten Reeves, Batman'in dedektiflik yeteneğine odaklı bir film çekeceğini ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.