Belçika'da Silahlı Saldırgan Paniği, Polis Operasyon Başlattı

Belçika'da Silahlı Saldırgan Paniği, Polis Operasyon Başlattı
Belçika'nın başkenti Brüksel'de silahlı şüpheli bir adamın tespit edilmesi üzerine bir meydan polis tarafından kordon altına alındı. MEYDAN KORDONA ALINDI De Standaard gazetesinde yer alan habere göre Vali March-Jean Gyssels konuya ilişkin yaptığı açıklamada şüphelinin Vorst .

Belçika'nın başkenti Brüksel'de silahlı şüpheli bir adamın tespit edilmesi üzerine bir meydan polis tarafından kordon altına alındı.

MEYDAN KORDONA ALINDI

De Standaard gazetesinde yer alan habere göre Vali March-Jean Gyssels konuya ilişkin yaptığı açıklamada şüphelinin Vorst bölgesindeki Sint-Denijsplein meydanında göründüğünü ve bu meydanın kordona alındığını söyledi.

BİRDEN FAZLA ŞÜPHELİ OLABİLİR

Belçika merkezli haber ajansı Belga'da yer alan haberde ise birden fazla şüpheli olabileceğine işaret edildi.

"EVDE KALIN" ÇAĞRISI YAPILDI

Güvenlik güçleri bölge sakinlerine evlerde kalmalarını, kapı ve camları kapalı tutmalarını tavsiye etti. Acil durum müdahale ekipleri de olay yerine sevk edildi.

BÖLGEDE İKİ SİLAHLI ADAM GÖRÜLDÜ

Brüksel Güney emniyet amirliğine göre Polonya asıllı bir adam öğleden sonra bir polis karakoluna şok olmuş bir halde girdi ve verdiği ifadeye göre bir cinayete tanıklık etmişti.

Bu adamın verdiği adres yanlış çıkınca polis bölgedeki görgü tanıklarıyla görüştü ve bölgede iki silahlı adam görüldüğü tespit edildi. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için operasyon sürüyor

Bölgeden ilk kareler:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.