Benzia'dan Ali Koç, Comolli Ve Sow Itirafı!

Benzia'dan Ali Koç, Comolli Ve Sow Itirafı!
Fenerbahçe'nin, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu Yassine Benzia, resmi sosyal medya hesabından transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Benzia, yazısında Fenerbahçe'nin eski golcüsü Sow'un, transfer sürecinde oldukça.
Fenerbahçe'nin, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu Yassine Benzia, resmi sosyal medya hesabından transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Benzia, yazısında Fenerbahçe'nin eski golcüsü Sow'un, transfer sürecinde oldukça katkısı olduğunu dile getirirken, sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç'a ve Sportf Direktör Comolli'ye, özel olarak teşekkürlerini sundu.

Yassine Benzia'nın açıklaması şu şekilde;

"Fenerbahçe gibi efsanevi bir kulübe katılmaktan ötürü büyük onur duyuyorum. Buraya imza atmış olmak benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Moussa Sow'un buradaki başarısı benim için yol gösterici oldu ve bu kulübe katılmaya dair verdiğim kararda onun tavsiyesinin etkisi büyüktür. Bana son günlerde yazmış olduğunuz dostane mesajlar doğrudan kalbime gidiyor ve sizin güveninize layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sayın Comolli'ye ve başkanımız Ali Koç'a bana renklerimizi müdafa etme şansı verdikleri için minettarım. Şimdi iş başına! En büyük Fener!"





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.