Beşiktaş, Chadli Için Son Düzlükte!

Beşiktaş, Chadli Için Son Düzlükte!
Beşiktaş, Nacer Chadli transferi için operasyona başladı! Beşiktaş dış transfer için bitirici hamleleri bu hafta içinde yapacak. Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerden Umut Güner'le birlikte önce İngiltere'ye giderek Chadli için West Bromwich'le masaya oturacak.
Beşiktaş, Nacer Chadli transferi için operasyona başladı! Beşiktaş dış transfer için bitirici hamleleri bu hafta içinde yapacak.

Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerden Umut Güner'le birlikte önce İngiltere'ye giderek Chadli için West Bromwich'le masaya oturacak. 29 yaşındaki futbolcunun kiralanması için teklif sunacak olan ikili bu transferi mutlak sonuçlandırmak istiyor

BÜTÜN KOZLARI OYNAYACAK

Talisca'dan boşalan 10 numara pozisyonunu Chadli ile doldurmak isteyen Beşiktaş Başkanı bunun için tüm kozları oynayacak. Orman'ın fiyatı aşağı çekmek için girişimlerde bulunacağı öne sürüldü.

BONSERVİSİYLE DE ALINABİLİR

Chadli'nin Beşiktaş'ta oynamayı çok istemesi bu transferde yönetimin elini güçlendiriyor. Bu oyuncunun uygun bir rakam olması durumunda bonservisiyle bile transfer edilmesinin gündemde olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.