Beşiktaş Derken, Fenerbahçe Için 'bitirdiler'

Beşiktaş Derken, Fenerbahçe Için 'bitirdiler'
Uzun süredir ismi Beşiktaş ile anılan Eintracht Frankfurt'un 'eski' 10 numarası Marco Fabian için Meksika'dan sürpriz bir haber geldi. Meksika'da yayın yapan Record Gazetesi, Beşiktaş'ın yaptığı görüşmelere rağmen son anda devreye giren Fenerbahçe'nin transfer için daha avantajl
Uzun süredir ismi Beşiktaş ile anılan Eintracht Frankfurt'un 'eski' 10 numarası Marco Fabian için Meksika'dan sürpriz bir haber geldi.

Meksika'da yayın yapan Record Gazetesi, Beşiktaş'ın yaptığı görüşmelere rağmen son anda devreye giren Fenerbahçe'nin transfer için daha avantajlı takım olduğunu yazdı.

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a göre daha iyi bir teklif sunduğu ve 29 yaşındaki oyuncunun kısa süre içinde Türkiye'de olabileceği ifade edildi.

FABIAN'IN 10 NUMARASI KOSTIC'E VERİLDİ

Öte yandan Eintracht Frankfurt, takımdan ayrılması beklenen Fabian'ın 10 numaralı formasını yeni transferleri Filip Kostic'e verdi.

Teknik direktör Adi Hütter'in gelecek planlarında olmayan Meksikalı oyuncunun ise 38 numaraya geçtiği kaydedildi.



FABIAN'DAN REYES'E KUTLAMA MESAJI

29 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Reyes'e de Instagram üzerinden mesaj yolladı.

Fabian, Reyes'in Fenerbahçe'ye doğru yola çıktığını belirttiği paylaşımına emojileri kullanarak cevap verdi.

GEÇEN SEZON 9 MAÇ OYNADI

Geçtiğimiz sezonun 7 aylık bölümünü sakat geçiren Meksikalı futbolcu, Eintracht Frankfurt'ta sadece 9 resmi karşılaşmada forma giydi ve 1 gol attı.

İLGİLİ VİDEO




 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.