Beşiktaş, Enzo Roco Ve Umut Nayir Transferlerini Açıkladı

Beşiktaş, Enzo Roco Ve Umut Nayir Transferlerini Açıkladı
Beşiktaş, 26 yaşındaki Şilili stoper Enzo Roco'nun ve Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Umut Nayir'in transferini resmen açıkladı.
Beşiktaş, 26 yaşındaki Şilili stoper Enzo Roco'nun ve Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Umut Nayir'in transferini resmen açıkladı. Siyah-beyazlılar, "Beşiktaşımıza hoş geldin Enzo Roco" mesajıyla Şilili oyuncunun, "Beşiktaşımıza hoş geldin Umut Nayır" mesajıyla da Umut'un transferini duyurdu.

Geçen sezonu Meksika takımlarından Cruz Azul'da geçiren Enzo Roco'nun, serbest statüsünde olduğu için bonservis sorunu bulunmuyor. Roco'nun 1.2 milyon Euro yıllık ücret alacağı öğrenildi.

Umut Nayir için Osmanlıspor ile 250 bin Euro bonservis bedelinde anlaşan siyah-beyazlılar oyuncunun kendisi ile de Türk Lirası üzerinden sözleşme yaptı. Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcuya ilk sezon için 1 milyon 750 bin TL ödeyecek.

ENZO ROCO KİMDİR?

16 Ağustos 1992 doğumlu Enzo Roco, futbol hayatına Catolica U19 takımında başladı. Daha sonra Universidad de Catolica takımında profesyonel olan 1.91 boyundaki Enzo Roco, ilk yurtdışı deneyimini La Liga takımlarından Elche'de yaşadı. Elche'deki performansıyla dikkat çeken Roco, Şili takımlarından O'Higgins'e imza attı ve ardından Espanyol'a kiralandı. Enzo Roco son olarak Cruz Azul'e satın alma opsiyonuyla kiralandı. Roco, Cruz Azul'de devam etmek istemedi ve bunun üzerine istenmesine rağmen Cruz Azul satın alma opsiyonunu kullanmadı. Serbest kalan Enzo Roco, Beşiktaş'tan gelen 3+1 yıllık teklifi kabul etti.





İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.