Beşiktaş, Vagner Love Transferine Noktayı Koyuyor

Beşiktaş, Vagner Love Transferine Noktayı Koyuyor
Beşiktaş, Vagner Love transferi için Aytemiz Alanyaspor ile görüşmeleri sonlandırdı ve Akdeniz ekibinin kesin cevabını beklemeye geçti. Dünden bu yana yapılan görüşmelerde Alanyaspor'a bonservis ile beraber oyuncu tekliflerinde bulunan Siyah Beyazlıların transfer komitesi, başkan .
Beşiktaş, Vagner Love transferi için Aytemiz Alanyaspor ile görüşmeleri sonlandırdı ve Akdeniz ekibinin kesin cevabını beklemeye geçti.

Dünden bu yana yapılan görüşmelerde Alanyaspor'a bonservis ile beraber oyuncu tekliflerinde bulunan Siyah Beyazlıların transfer komitesi, başkan Hasan Çavuşoğlu'nun 5 milyon Euro'da ısrar etmesi üzerine son teklifini yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun takas tekliflerini rafa kaldırarak net 3.5 Euro teklifte bulunduğu bildirildi. Alanyaspor ve Beşiktaş'ın 3.5 milyon euroluk rakam üzerinde anlaşma sağlaması bekleniyor.

VAGNER LOVE TRANSFERİNDE RAKAMLAR...

Alanyaspor'un bu teklifi kabul etmesi halinde Vagner Love Beşiktaş forması giyecek ve 2.5 yılık sözleşmeye imzasını atacak. Vagner Love'nin de bu dönem için 1 milyon euro alması bekleniyor. Aksi takdirde Siyah Beyazlılar yeni oyuncu arayışına girecek.

Bu arada Aytemiz Alanyaspor Başkanı, Vagner Love transferi ile ilgili olumlu ya da olumsuz herhangi bir gelişmenin olmadığını ve süreç tamamlandıktan sonra gerekli açıklamaların yapılacağını söyledi.



KOLAYLIK BEKLİYORUM

Vagner Love, "Kariyerimin en olgun döneminde Şampiyonlar Ligi'nde oynama ve ligde şampiyon olma fırsatını kaçırmak istemiyorum" sözleriyle Beşiktaş'a transferi için kolaylık istemişti.

228 GOL ATTI 82 ASİST

Kulüp kariyerinde 446 maça çıktı, 228 gol atıp 82 de asist yaptı. Brezilya Milli Takımı'nda ise 25 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.