Beşiktaş'ın Istediği Lichtsteiner'den Transfer Sözleri

Beşiktaş'ın Istediği Lichtsteiner'den Transfer Sözleri
Yeni sezon öncesi bir sağ bek transfer etmesi beklenen Beşiktaş'ın gündeminde isimlerden Stephan Lichtsteiner'den önemli açıklamalar geldi. Juventus ile sözleşme yenilemeyen Stephan Lichtsteiner, Arsenal iddialarını doğrularken, transferin henüz bitmediğini dile getirdi. Beşiktaş'
Yeni sezon öncesi bir sağ bek transfer etmesi beklenen Beşiktaş'ın gündeminde isimlerden Stephan Lichtsteiner'den önemli açıklamalar geldi.

Juventus ile sözleşme yenilemeyen Stephan Lichtsteiner, Arsenal iddialarını doğrularken, transferin henüz bitmediğini dile getirdi.

Beşiktaş'ın da ilgilendiği 34 yaşındaki tecrübeli sağ bek İsviçre basınına verdiği röportajda Arsenal iddialarının sorulması üzerine, ''Henüz netleşen bir şey yok. Görüşmeler hakkında fazla bir şey söyleyemem. Sanırım herkes durumu biliyor'' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli İsviçreli oyuncu hakkında çıkan transfer iddialarına daha önce de yanıt vermiş ve gitmeyeceği iki adresi açıklamıştı. Lichtsteiner daha önce yaptığı açıklamada ''Borussia Dortmund'a gitmeyeceğim. Anlaşma sağlayamadık. Bu kadarını söyleyebilirim. Daha fazla söyleyecek bir şey yok. Ayrıca kesinlikle Çin'e gitmeyeceğim. Paranın peşinde değilim'' şeklinde konuşmuştu.

Lichtsteiner, geride kalan sezon Juventus formasıyla toplam 32 maça çıkarken 3 asist kaydetti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.