Beşiktaş'ta 2019-2020 Projesi Belli Oldu

Beşiktaş'ta 2019-2020 Projesi Belli Oldu
Beşiktaş yepyeni bir döneme hazırlanıyor.
Beşiktaş yepyeni bir döneme hazırlanıyor. Yeni sezona hem yeni bir yönetim tarzı hem de bütçesi küçülmüş bir takımla girmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan Toköz, Gary Medel ve Domagoj Vida gibi isimleri, mali kaynak oluşturması açısından satış listesini koymayı planlıyor.

Sponsorluk, loca, Kartal Yuvası ve bilet gelirlerinin yanı sıra ek kaynaklar da bulmaya çalışan yönetim, transferde Vida, Medel ve Dorukhan'a gelmesi muhtemel teklifleri de bu kaynak havuzuna katmaya çalışacak. Önümüzdeki sene tıpkı FEDA dönemi gibi bir yapılanmanın içerisine girerek '2. FEDA' dönemini başlatacak olan siyah-beyazlı yönetim, önceliğini oyuncu yetiştirip satmaya verecek. Bu kapsamda mevcut kadrodaki isimleri satış listesine koyması beklenen Kartal, 6.5 milyon euroluk bir bonservisi bulunan Adem Ljajic'in parasını da, bu satışlardan çıkarmaya çalışacak.

Bir yandan küçülmeye giderken bir yandan da şampiyonluk kovalayacak bir takım kurmanın da planlarını yapan yönetim, bu sene yaşandığı gibi, oyuncuların maaşlarını geciktirmemeye çalışacak. Bu seneki gecikmeler yüzünden bir çok oyuncusuyla ters düşen ve bu durum yüzünden ilk yarıda saha içinde başarılı olamayan yönetim, aynı hataları tekrarlamamaya çalışacak.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, alt yapıda köklü değişikliklere gidecek. Yabancı sayısının düşmesi ihtimalini de göz önünde bulunduran Fikret Orman, Dorukhan gibi yeni isimleri kendi bünyesinden yetiştirerek, yeni bir gelir kapısı açmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.