Beşiktaş'ta 2019 Kriterleri! 9 Oyuncu Son Senesinde...

Beşiktaş'ta 2019 Kriterleri! 9 Oyuncu Son Senesinde...
Transfer dönemini son olarak Torino'dan Adem Ljajic'i kadrosuna katarak kapatan Beşiktaş benzer bir telaşı bu kez iç transferde yaşayacak.
Transfer dönemini son olarak Torino'dan Adem Ljajic'i kadrosuna katarak kapatan Beşiktaş benzer bir telaşı bu kez iç transferde yaşayacak.

Umut Nayır, Enzo Roco, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın gibi oyuncuları bonservisiyle birlikte, Karius ve Ljajic'i kiralık olarak renklerine bağlayan siyah-beyazlılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek 9 oyuncusunun performansını yakından takip edecek.

Kartal'da sezon sonunda Adriano, Negredo, Atiba, Babel, Pepe, Gökhan Töre, Ljajic, Mustafa Pektemek ve Tolga Zengin'in kontratları bitecek. Negredo'nun sözleşmesi ise 25 resmi maçta forma giymesi halinde otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.

2019'da sözleşmeleri bitecek olan futbolcuların çoğunun 30 yaş üstü olması sebebiyle kontrat yenileme konusunda hassas hareket edecek olan Beşiktaş Yönetimi, önceliğini performansı iyi olan futbolculara verecek.

Fesih olabilir

Alvaro Negredo'nun özel durumu nedeniyle forvet hattında farklı bir planlamanın içerisine girecek olan yönetim, başarılı performansını sürdürmesi halinde İspanyol oyuncuyla yeni koşullarla nikah tazelemeyi düşünüyor.

Performansa dayalı planlama içerisinde yaşı ilerlemiş olsa bile iyi oynayanı takımda tutmak isteyen siyah-beyazlı idareciler, ilk 11'e giremeyen oyuncuların sözleşmelerini ise devre arası karşılıklı anlaşmayla fesh etmenin hesaplarını yapıyor.

2020'de 9 kişi

Kartal'da 2020 yılında da 9 oyuncunun sözleşmesi bitecek. Quaresma, Medel, Caner, Gökhan Gönül, Vagner Love, Karius, Oğuzhan Aydoğan, Ersin Destanoğlu ve Alpay Çelebi'nin durumlarını da yine bireysel performansları belirleyecek.

2019'DA BİTENLER: Pepe, Adriano, Negredo, Ryan Babel, Atiba, Gökhan Töre, Ljajic, Mustafa Pektemek, Tolga Zengin

2020'DA BİTENLER: Caner Erkin, Medel, Gökhan Gönül, Quaresma, Karius, Vagner Love, Oğuzhan Aydoğan, Ersin Destanoğlu, Alpay Çelebi

İLGİLİ VİDEO
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.