Beşiktaş'ta Gary Medel Alt Üst Ediyor

Beşiktaş'ta Gary Medel Alt Üst Ediyor
Beşiktaş'ta Avrupa Ligi elemelerindeki LASK ve ligdeki Akhisarspor maçlarının yıldızı Gary Medel performansıyla alkış alıyor. Akhisar'a karşı 76 kez topla buluşan ve 61 pasının sadece 3'ünü yanlış adrese gönderen başarılı isim, bu alanda sahanın en iyisi oldu.
Beşiktaş'ta Avrupa Ligi elemelerindeki LASK ve ligdeki Akhisarspor maçlarının yıldızı Gary Medel performansıyla alkış alıyor.

Akhisar'a karşı 76 kez topla buluşan ve 61 pasının sadece 3'ünü yanlış adrese gönderen başarılı isim, bu alanda sahanın en iyisi oldu. Rakibin 5 atağını kesme girişiminde bulunan ve bunların 2'sinde başarı sağlayan oyuncu, LASK karşısında ise rakibin 5 atağına 'Dur' demiş, girdiği 10 ikili mücadelenin de 7'sini kazanmıştı. Takımı sırtlayan isimlerin başında gelen Medel, Akhisar mücadelesinde 1 de gollük pas verirken, Ege ekibinin 3 ciddi pozisyonunu da uzaklaştırdı.

ÖMER ÜRÜNDÜL DİYOR Kİ
Beşiktaş'ta Gary Medel yapı olarak zaten dinamik bir oyuncu. Şili Milli Takımı ve Inter'den de yakından tanıdığımız bir isim. Pres yapan, sert ikili mücadelelere giren, aynı zamanda tempolu oynayan ve istikrarlı bir futbolcu. Bu bakımdan Beşiktaş'ta bu sezona başlarken sergilediği 'hazır' görüntüsünün sezon içerisinde de devam edeceği kanaatindeyim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.