Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e Güvenoyu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e Güvenoyu
Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisinde korkak futbol oynattığı, oyuncu değişiminde geç kaldığı gibi eleştirilere maruz kalan teknik direktör Şenol Güneş'e sahip çıktı. Taraftarın ve yorumcuların Kadıköy'de kaybedilen 2 puanın tek suçlusunun Güneş olduğunu iddia etse d.
Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisinde korkak futbol oynattığı, oyuncu değişiminde geç kaldığı gibi eleştirilere maruz kalan teknik direktör Şenol Güneş'e sahip çıktı.

Taraftarın ve yorumcuların Kadıköy'de kaybedilen 2 puanın tek suçlusunun Güneş olduğunu iddia etse de yönetim, "En iyisini hocamız bilir. Türkiye'nin en iyi teknik adamı. Ne yaptığını biliyordur. 7/24 takımla ve hangi kadroyu sahaya süreceğini en iyi o bilir. Kadıköy'deki kayıp 2 puanı telafi edecektir" dedi.

LİDERLE ARAMIZDA 2 PUAN VAR

Tecrübeli teknik adamın takımı yeniden ayağa kaldıracağına emin olan Siyah-Beyazlı yönetim, "Nerede ne hata yaptıysak hocamız bunları çözecektir. Liderle aramızda 2 puan fark var. Bu kadar yaygara koparılması art niyettir. Taraftarımız oyuna geliyor. Daha sezon yeni başladı toparlanacağız ve yine güzel futbol ile zirveye oturacağız. Sezon sonunda kimsenin şüphesi olmasın bu takım yine Şenol Güneş yönetiminde şampiyon olacaktır" ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.