Beşiktaş'ta Yeni Hoca Için Guti Formülü

Beşiktaş'ta Yeni Hoca Için Guti Formülü
Fenerbahçe maçından sonra Kayseri'de de puanlar bırakarak, Süper Lig'in ikinci yarısındaki çıkışını sekteye uğratan Beşiktaş'ta, yönetim kurulu, Guti Hernandez'in daha fazla ön plana çıkmasını istiyor. Siyah-beyazlılar, ikincilik iddiasının da zayıflaması halinde Teknik Di.
Fenerbahçe maçından sonra Kayseri'de de puanlar bırakarak, Süper Lig'in ikinci yarısındaki çıkışını sekteye uğratan Beşiktaş'ta, yönetim kurulu, Guti Hernandez'in daha fazla ön plana çıkmasını istiyor. Siyah-beyazlılar, ikincilik iddiasının da zayıflaması halinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile konuşarak bayrağın Guti'ye devredilmesini planlıyor.

1 Haziran tarihinden geçerli olmak üzere A Milli Takım'la 4 yıllık anlaşma sağlayan Şenol Güneş ile iyi bir şekilde ayrılmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, ikincilik iddiasının güçlü bir şekilde devam etmesi durumunda deneyimli hocayla sezonu tamamlayacak. Ancak puan kayıplarının sürmesi halinde sahneye Guti çıkartılacak.



Böyle bir tabloda Guti'nin neler yapabileceğini de görecek olan siyah-beyazlı yönetim, işlerin iyi gitmesi halinde İspanyol teknik adamla yeni sezona devam edecek. Aksi durumda ise farklı isimleri gündemine alacak olan siyah-beyazlıların bu nedenle Guti'nin tek başına bazı maçları yönetmesini de istediği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde İkinci Başkan Serdal Adalı ile görüştükten sonra yedek kulübesinde daha hareketli olan ve saha içerisindeki futbolcularla daha fazla konuşmaya başlayan Guti de, her ihtimali göz önünde bulundurarak kendini Beşiktaş'ın geleceğine hazırlıyor. İspanyol çalıştırıcı ilerleyen yıllarda ise efsanesi olduğu Real Madrid'in başına geçmenin hesaplarını yapıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.