Beşiktaş'tan Ljajic Için Son Hamle

Beşiktaş'tan Ljajic Için Son Hamle
Beşiktaş, 10 numara pozisyonu için bir süredir görüşme halinde olduğu Adem Ljajic'in transferi için imkanlarını seferber etti.
Beşiktaş, 10 numara pozisyonu için bir süredir görüşme halinde olduğu Adem Ljajic'in transferi için imkanlarını seferber etti.

27 yaşındaki Sırp oyuncu için Serie A ekibi Torino ile yapılan görüşmelerde büyük ilerleme kaydeden Fikret Orman ve kurmayları, oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

Siyah-beyazlılar, İtalyan ekibine 1.2 milyon Euro kiralama bedeli ve 12 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif etti. Satın alma miktarını yüksek tutmak isteyen Torino ile pazarlıklar kıyasıya devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş de, dünkü basın toplantısında oyuncuyla ilgili soruya, "Ljajic beğendiğim bir oyuncu. Transferlere ben karışmıyorum" yorumunu yaptı.

BURAK YILMAZ TRANSFERİ ATİBA HUTCHİNSON'A BAĞLI

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz hamlesi ise tıkanma noktasına geldi. Önceki gün İstanbul'da yapılan pazarlıklarda Trabzonspor'a 2 milyon Euro ve Mustafa Pektemek önerildi. Ancak kabul görmedi. Bordo-mavililer, golcüsünü 3 milyon Euro'nun altında bir rakama bırakmaya yanaşmazken, yanı sıra Atiba'yı istedi. Kanadalı yıldızın gönderilmesine teknik direktör Şenol Güneş'in sıcak bakmadığı öğrenilirken, görüşmeler yine sonuçsuz kaldı.

LUCESCU TAKİPTE

Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile oynanacak maçların aday kadrosunu bugün açıklayacak A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu da dün tribündeydi. Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarına büyük destek verdi

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.