Beşiktaş'tan Pepe Açıklaması, Portekiz'den Iddia!

Beşiktaş'tan Pepe Açıklaması, Portekiz'den Iddia!
Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe ile ilgilenen Wolverhampton, transferde önceliği Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Marcos Rojo'ya çevirdi. Portekiz basınında, transferin hareketli takımı Wolverhampton'ın Pepe için 7.8 milyon Euro teklif ettiği ancak 35 yaşındaki futbolcu.
Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe ile ilgilenen Wolverhampton, transferde önceliği Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Marcos Rojo'ya çevirdi.

Portekiz basınında, transferin hareketli takımı Wolverhampton'ın Pepe için 7.8 milyon Euro teklif ettiği ancak 35 yaşındaki futbolcuyu beklemeye aldığı belirtildi.

HEM DAHA GENÇ, HEM LİGİ BİLİYOR

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho'nun gözünden düşen Rojo'nun hem Pepe'den genç olması hem de Premier Lig tecrübesi nedeniyle bir adım öne çıktığı kaydedildi.

İngiliz ekibinin Marcos Rojo'yu transfer edememesi halinde ise önceliği tekrar Pepe'ye vereceği iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ: "TALEP YOK"

Beşiktaş, basında çıkan ayrılık iddialarının üzerine bir açıklama yayınladı. Beşiktaş'ın açıklamasında; "Futbolcumuz Pepe'nin İngiltere'den transfer teklifleri alıp ayrılmak istediğini kulübümüze bildirdiği yönünde yer alan iddialar tamamen asılsızdır. Ne oyuncumuz Pepe'nin ne de kulübümüzün ayrılık ile ilgili bir düşüncesi yoktur." ifadeleri yer aldı.

MENDES'İN TAKIMI

Portekizli menajer Jorge Mendes'in pay sahibi olduğu Wolverhampton, bu sezon yaptığı Portekizli transferler ile dikkat çekiyor. Premier Ligi'nin yeni takımı, bu sezon Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan Rui Patricio ve Joao Moutinho'yu kadrosuna katmıştı. Mendes, aynı zamanda Beşiktaş'tan Pepe ve Ricardo Quaresma'nın da menajerliğini yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.