Beşizler evlerine kavuştu

Beşizler evlerine kavuştu
Türkiye’nin dördüncü beşizleri olan bebekler, hastaneden çıkıp evlerine döndü. Sultanbeyli’de yaşayan Sibel ve Kerem Ödemiş çiftinin beşiz bebekleri yaklaşık 1.5 ay önce prematüre olarak dünyaya gelmişti. Beşizler, kuvözde geçen 45 günün ardından taburcu edildi. Beşizlerden önce iki çocuğu daha olan aile destek beklerken,Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de beşizleri ziyaret ederek ailenin yanında olacaklarını söyledi.

Sultanbeyli'de yaşayan Sibel ve Kerem Ödemiş çifti yaklaşık 1.5 ay önce beşiz bebek sahibi oldular. Üçü kız ve ikisi erkek olan beşizler prematüre olarak dünyaya gelmişlerdi. Hamileliğin 29. Haftasında sezaryenle dünyaya gelen beşizler, 45 gün kuvözde tutulduktan sonra yaklaşık bir hafta önce ailesine kavuştular. Beşiz bebeklere, Ebrar, Erva, Eylül, Beytullah ve Kerim isimleri verildi. Doktorlar tarafından sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen beşizlere ailesi artık evlerinde bakabiliyor. 

“Geceleri Nöbetleşe Uyanıp Bebeklere Bakıyoruz” 

Beşiz bebekleriyle beraber toplam 7 çocuk sahibi olan baba Kerem Ödemiş bebek bakmanın zorluklarından bahsetti. Ödemiş; “bebeklerimiz hastaneden taburcu oldular eve geldiler, artık biz evde bakıyoruz. Beş bebeğe bakmak zor oluyor. Mama bez gibi ihtiyaçlara yetişemiyoruz. Geceleri nöbetleşe kalkıp çocuklara bakıyoruz. Beşiz bebeklerin babası olduğum için çok mutluyum. İki de büyük çocuğum var okula gidiyorlar. 7 çocuk sahibiyim.” Dedi. Beşiz bebeklere bakmak için gece uyuyamadıklarını belirten Ödemiş, evdeyken bebeklere bakmanın hastanede bakmaktan daha rahat olduğunu da ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.