Bilic'in Yardımcısından Sürpriz Anlaşma!

Bilic'in Yardımcısından Sürpriz Anlaşma!
Lokomotiv Moskova, Beşiktaş ve West Ham United'ı çalıştıran Slaven Bilic'in teknik heyetinde yer alan Nikola Jurcevic sürpriz bir anlaşmanın altına imza attı. Hırvatistan Ligi'nde liderdliğini sürdüren Dinamo Zagreb, Mario Cvitanovic ile yollarını ayırmasının ardından boşta ol.
Lokomotiv Moskova, Beşiktaş ve West Ham United'ı çalıştıran Slaven Bilic'in teknik heyetinde yer alan Nikola Jurcevic sürpriz bir anlaşmanın altına imza attı.

Hırvatistan Ligi'nde liderdliğini sürdüren Dinamo Zagreb, Mario Cvitanovic ile yollarını ayırmasının ardından boşta olan Nikola Jurcevic ile anlaşma sağladı. 2003-2004 sezonunda Dinamo Zagreb'i çalıştıran ve futbolculuk döneminde de Hırvat ekibinin formasını giyen 51 yaşındaki isim, uzun bir aradan sonra eski takımına dönmüş oldu.

Dinamo Zagreb'in ardından 2004-2005'te Avusturya ekibi Salzburg'u çalıştıran Nikola Jurcevic, daha sonra teknik adamlık kariyerine ara verdi ve Slaven Bilic ile birlikte Hırvatistan Milli Takımı'nın yanı sıra Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham United'da görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.