Binali Yıldırım'dan, Ekrem İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılarla İlgili Açıklama

Binali Yıldırım'dan, Ekrem İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılarla İlgili Açıklama
Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul kararından sonra yaptığı açıklamada ünlü isimlerden destek beklediğini söylemişti.

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul kararından sonra yaptığı açıklamada ünlü isimlerden destek beklediğini söylemişti. İmamoğlu'nun açıklamasının ardından binlerce ünlü isim #herşeyçokgüzelolacak etiketi altında destek mesajları atmıştı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da sosyal medyadan CHP adayı İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla açıklama yaparak "Taraf tutmak onlara fayda sağlamaz" dedi.

"HERKES GÖRÜŞÜNÜ ORTAYA KOYABİLİR"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kısıklı'daki Hz. Ali Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı .Yıldırım, bazı sanatçıların sosyal medyadan Ekrem İmamoğlu'na desteğiyle ilgili konuşarak; "Herkes görüşünü ortaya koyabilir . Eleştiri boyutunda olabilir. Hakarete, husumete dönüşmemesi lazım. İdeolojik kümelenme yapma yerine görüşlerini tek tek ifade edebilirler. Bunda bir beis yok. Açık taraf tutmak onların sanat kariyerine de çok büyük fayda sağlamaz" dedi.

Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na Destek Olan Ünlülere Ateş PüskürdüKenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na Destek Olan Ünlülere Ateş Püskürdü Ekrem İmamoğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun "Sanatçılar Konuşacak" Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Geldi! Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.