Binali Yıldırım'ın Mısıroğlu Paylaşımına Abdurrahim Albayrak'tan Olay Yanıt

Binali Yıldırım'ın Mısıroğlu Paylaşımına Abdurrahim Albayrak'tan Olay Yanıt
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri zorlu mücadelenin ardından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Albayrak, Binali Yıldırım'ın tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu için paylaştığı taziye mesajına oynayan bebek GİF'i koyması sosyal me.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri zorlu mücadelenin ardından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Albayrak, Binali Yıldırım'ın tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu için paylaştığı taziye mesajına oynayan bebek GİF'i koyması sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE BİNALİ YILDIRIM'IN TAZİYE MESAJI:

"Değerli tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Mübarek Ramazan ayına adım attığımız bu saatlerde Rahmet-i Rahman'a kavuşan Mısıroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum."

BİRÇOK KULLANICI YORUMDA BULUNDU

Abdurrahim Albayrak'ın paylaşımının altına birçok kullanıcı yorumda bulundu. Bir kullanıcı "Başkanım naptın. Hele bi kupayı alaydık" derken, diğer bir kullanıcı "Hahahaha başkanım ezan yeni okunuyor daha oruç başlamadı , yakacasun kendini etmaaaa" yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.