Bir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle Omuzladı

Bir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle Omuzladı
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehit için havaalanında düzenlenen karşılama töreninde şehidin babası da tabutu taşıyan askerlerin önünde tabuta omuz verdi.

BABASI OMUZ VERDİ

Afrin'e yönelik operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada Konyalı Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç (23) şehit düştü. Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi askeri uçakla Konya Havalimanı'na getirildi. Havalimanında şehit için karşılama töreni düzenlendi. Törene şehidin ailesi, askeri ve mülki erkan katıldı. Uçaktan askerlerin omuzlarında indirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna babası Ahmet Koç da omuz vererek cenaze aracına kadar taşıdı.

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, Namazgahta kılınacak ikindi ve cenaze namazını müteakip Konya Şehitliğinde defnedilecek.

8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize Afrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız VarAfrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız Var Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit OlduKonya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.