Biz Rahat Yürüyelim Diye Mehmetçik Bu Botlarla Dağlarda Terörist Avlıyor

Biz Rahat Yürüyelim Diye Mehmetçik Bu Botlarla Dağlarda Terörist Avlıyor
Suriye'nin Afrin kentinin teröristlerden temizlenerek Türkiye sınırının güvenli hale getirilmesi için 42 gün önce başlatılan ' Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 295'e yükseldi. SON 24 SAATTE 73 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ Genelkurmay.

Suriye'nin Afrin kentinin teröristlerden temizlenerek Türkiye sınırının güvenli hale getirilmesi için 42 gün önce başlatılan ' Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 295'e yükseldi.

SON 24 SAATTE 73 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait hedeflerin kara ve hava operasyonlarıyla imha edilmesiyle sürdürülen harekatın başından bu yana 73'ü son 24 saatte olmak üzere toplam 2 bin 295 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

DOĞAYLA DA MÜCADELE

Afrin kırsalında terörist kovalayan askerlerimiz bir yandan da doğa şartlarıyla mücadele ediyor. Raco ve Cinderes bölgesinde dize kadar gelen çamurda operasyona çıkan Mehmetçiklerin birliklerine döndüklerinde ayaklarından çıkardıkları botlar çamurdan kullanılmaz hale geliyor.

Erciş Şehidini Bağrına Bastı, Uzman Onbaşı Rıdvan'ı 7 Bin Kişi UğurladıErciş Şehidini Bağrına Bastı, Uzman Onbaşı Rıdvan'ı 7 Bin Kişi Uğurladı Afrin Şehidinin Kız Kardeşinden Yürek Dağlayan Sözler: Abimi Tabuta Koymuşlar, Kalksın O TabuttanAfrin Şehidinin Kız Kardeşinden Yürek Dağlayan Sözler: Abimi Tabuta Koymuşlar, Kalksın O Tabuttan Silah Arkadaşları, Afrin Şehidinin Tabutunun Başından Bir An Olsun AyrılmadıSilah Arkadaşları, Afrin Şehidinin Tabutunun Başından Bir An Olsun Ayrılmadı Afrin'de Şehit Olan Astsubayın Son Görüntüleri: Ölümsüzlüğü Tattık BizAfrin'de Şehit Olan Astsubayın Son Görüntüleri: Ölümsüzlüğü Tattık Biz Bir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle OmuzladıBir Babanın En Ağır Yükü! Şehit Oğlunun Tabutunu Böyle Omuzladı Şehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük mü ki Vatan BölünsünŞehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük mü ki Vatan Bölünsün Şehidin Şehidin "Aşkı Annemin Elişi Yapıp Kazandığı Parayı Gizlice Cebime Koymasında Tattım" Mesajı Duygulandırdı Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit OlduKonya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız VarAfrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız Var 8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.