Boluspor’un Yeni Başkanı Belli Oldu

Boluspor’un Yeni Başkanı Belli Oldu
Boluspor'da yapılan kongre sonrasında yeni başkan belli oldu.

Boluspor'da yapılan kongre sonrasında yeni başkan belli oldu.14 oy farkla öne geçen Necip Çarıkçı yeni başkan oldu.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Çarıkçı'yı ilk tebrik eden isim oldu.

Boluspor'un mevcut Başkanı Savaş Abak ve eski Başkanlardan Necip Çarıkçı Boluspor sahasında yapılan kongreye aday olarak girdi.Seçimler sonucunda delegelerden 298 oy alan Çarıkçı başkan seçildi.Mevcut başkan Abak ise 284 oy aldı. Başkanlığının ilan edilmesinden sonra açıklama yapan Çarıkçı, "Herkese teşekkür ediyorum. Savaş Abak Başkana teşekkür ediyorum. Bu seçimde rakip kaybetmedi. Onlar da kazandı ve onlarla birlikte Boluspor için çalışacağız" dedi.

FİKRET ORMAN TELEFONLA TEBRİK ETTİ

Boluspor'un yeni Başkanı Necip Çarıkçı'yı telefonla arayarak tebrik eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman:"Öncelikle hepinize başarı diliyorum. Necip beyle yıllar öncesine dayanan bir dostluğumuz var. Bolu Gerede'de yapılan yatırımlarımızı da hepiniz biliyorsunuz. Artık bir ilin 2 takımı sayılırız. Bizim üzerimize düşen bir görev olursa Boluspor için her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

Boluspor’un Yeni Başkanı Belli Oldu

Boluspor’un Yeni Başkanı Belli Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.