Boyata'nın Menajerinden Fenerbahçe Itirafı

Boyata'nın Menajerinden Fenerbahçe Itirafı
Stoper transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için kritik bir açıklama geldi. İskoç devi Celtic'te forma giyen Dedryck Boyata'nın menajeri Jacques Lichtenstein, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den de teklif aldıklarını doğruladı. 2015'te Celtic'in Manchester City'den .
Stoper transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için kritik bir açıklama geldi.

İskoç devi Celtic'te forma giyen Dedryck Boyata'nın menajeri Jacques Lichtenstein, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den de teklif aldıklarını doğruladı.

2015'te Celtic'in Manchester City'den kadrosuna kattığı Boyata hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt veren Jacques Lichtenstein, ''Boyata ile Fulham, Olympiakos ve Fenerbahçe'den teklif aldık. Teklifler 8-9 milyon euro arasındaydı. Ama görünüşe göre Celtic bu tekliflere ihtiyaç duymayacak kadar büyük bir finansal güce sahip. Yine de ilginç olan Celtic, Boyata'ya maaşında iyileştirmeye giderek bir sözleşme teklifinde de bulunmuyor'' ifadelerini kullandı.

2019 yılında sözleşmesi sona ereceği için Boyata, 4 ay sonra 2019/2020 sezonu için istediği bir takımla anlaşma hakkına sahip bulunuyor.

Menajer Brendan Rodgers'ın Celtic'te vazgeçemediği isimlerden olan Boyata, 2015'ten bu yana yeşil-beyazlı ekiple 103 resmi maça çıkarken, 14 gole imza attı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.