'böyle Olsun İstemezdim' Deyip 3 Yaşındaki Oğlunu Avm'de Terk Eden Anne Bulundu!

'böyle Olsun İstemezdim' Deyip 3 Yaşındaki Oğlunu Avm'de Terk Eden Anne Bulundu!
Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinin oyun parkına bırakıp kaçan anne polis ekiplerince bulundu.

Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinin oyun parkına bırakıp kaçan anne polis ekiplerince bulundu. Otellerde kaldığı tespit edilen annenin Hamza'yı daha önce de terk ettiği, bir süre sonra çocuğu kaldığı yurttan tekrar aldığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri küçük çocuğun üzerinde bir not buldu. Notta, "Kendime bakamıyorken bu çocuğun günahına girmek istemem. Böyle olmasını istemezdim, ama ilerde şartlar düzelirse çocuğumu yeniden alacağım. " yazıyordu.

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞLAMAYA BAŞLADI

Olay Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Şehrin en işlek AVM'lerinden birinin oyun parkında, 3 yaşındaki bir çocuk, annesi gelmeyince ağlamaya başladı.

"OĞLUM AĞLARSA BENİ ARAR MISINIZ"

Çocuğu fark eden güvenlik görevlileri etrafta anneyi aramaya başladı. O esnada bir kadın çocuğun annesinin kendisine numarasını verdiğini, "Oğlum ağlarsa beni arar mısınız" dediğini söyledi. Numarayı arayan güvenlik görevlileri, numaranın yanlış olduğunu fark etti. Uzun süre annenin gelmesini bekleyen güvenlik görevlileri polise haber verdi.

"KENDİME BAKAMIYORKEN BU ÇOCUĞUN GÜNAHINA GİRMEK İSTEMEM"

Olay yerine gelen polis ekipleri küçük çocuğun üzerinde bir not buldu. Notta, "Kendime bakamıyorken bu çocuğun günahına girmek istemem. Böyle olmasını istemezdim, ama ilerde şartlar düzelirse çocuğumu yeniden alacağım. Çocuğun adı Hamza, annesi Gamzenur" yazıyordu.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR YETKİLİLERİNE TESLİM EDİLDİ

Notu bulan polis ekipleri minik Hamza'yı alıp Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü. Bir süre burada bekletilen Hamza daha sonra Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

EKİPLER, ANNEYİ BULDU

Olaydan sonra annenin bulunması için çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler anneyi bulmayı başardı. Daha evvel de minik oğlunu terk ettiği, çocuğun bir süre yurtta kaldığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Annenin otellerde kaldığını ve isminin Gamzenur E. olduğunu tespit eden çocuk polisi, kadını gözaltına aldı. İfadesi alınan anne daha sonra savcılığa sevk edildi. Gamzenur E. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"TEK ÇAREM BU"

Annenin ifadesinde, çocuğuna bakmakta zorlandığını, kendisine dahi bakamadığını, çocuğunu daha önce de bıraktığını, fakat durumu düzelince oğlunu yeniden yanına aldığını söylediği öğrenildi. Oğlu için endişelendiğini, fakat tek çaresinin bu olduğunu söyleyen annenin durumu düzelince yeniden çocuğunu almak istediği ortaya çıktı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.