Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum

Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum
Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Brunson'un avukatı ek savunma istemedi.

Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Brunson'un avukatı ek savunma istemedi. Brunson, 10 yıla kadar hapsinin istendiği davada son sözünü soran hakime "Masumum, beraatimi istiyorum. Türkiye'yi seviyorum" cevabını verdi.

TAHLİYE OLABİLİR

Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Andrew Craig Brunson'ın İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması başladı. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, Brunson için adli kontrol şartlarının kaldırılmasını ve ''örgüte üye olmak''tan 5 ila 10 yıl arasında hapis talep etti. Alt sınırdan ceza verilirse Brunson'ın yattığı süre de göz önüne alınarak tahliye edilmesi bekleniyor.

Brunson

''TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM''

Mahkeme Başkanı, avukatı ile Brunson'un bir süre görüşmesine izin verdi. Brunson'un avukatı ek savunma istemedi. Brunson, "Savunmamı avukata bırakacağım. Masum bir adamım. Beraatimi talep ediyorum. Savunmamı avukatıma bırakıyorum. İsa'yı seviyorum. Türkiye'yi seviyorum." dedi.

DURUŞMAYA ARA VERİLDİ

Heyet, karar vermek üzere 16.00 sıralarında duruşmaya ara verdi.

Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir?Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir? Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir?Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir? Mahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest BırakıldıMahkeme, Brunson'a 3 Yıl, 1 Ay, 15 Gün Hapis Cezası Verdi, Serbest Bırakıldı Savcı, ABD'li Pastör Brunson Hakkında Mütalaasını AçıkladıSavcı, ABD'li Pastör Brunson Hakkında Mütalaasını Açıkladı ABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini DeğiştirdiABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini Değiştirdi 4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı ABD'den Rahip Brunson Açıklaması: Serbest Bırakılması İki Ülke İçin Önemli Bir AdımABD'den Rahip Brunson Açıklaması: Serbest Bırakılması İki Ülke İçin Önemli Bir Adım ABD'li Rahip Brunson Evinden Alınıp Duruşma İçin Aliağa'ya GetirildiABD'li Rahip Brunson Evinden Alınıp Duruşma İçin Aliağa'ya Getirildi ABD Basınından Bomba İddia: Brunson Konusunda Anlaşma TamamABD Basınından Bomba İddia: Brunson Konusunda Anlaşma Tamam ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe GeçtiABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.