Brunson'ın Serbest Kalmasından Sonra Flaş Fetö Sözleri: Gülen İnceleniyor

Brunson'ın Serbest Kalmasından Sonra Flaş Fetö Sözleri: Gülen İnceleniyor
Rahip Andrew Greg Brunson'un serbest kalması hem Türkiye hem ABD hem de dünya basının büyük yankı uyandırdı.

Rahip Andrew Greg Brunson'un serbest kalması hem Türkiye hem ABD hem de dünya basının büyük yankı uyandırdı. Gözler bu kararın sonuçlarını çevrilmişken ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in eylemlerinin incelendiğini söyledi.

"EYLEMLERİ İNCELENİYOR"

TRTHaber'in haberine göre FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili yürütülen bir soruşturma olduğunu belirten Senatör Lindsey Graham, "Söz konusu kişinin eylemlerinin Türk hükümetine karşı olup olmadığı ve suç sınırına girip girmediği inceleniyor." dedi.

"DURUMU GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ"

Lindsey Graham Graham, soruşturmanın kendilerini nereye götüreceğine göre durumu gözden geçireceklerini ifade etti.

Türkiye'den Ayrılan Brunson: Türkiye'yi Seviyorum, Hep SeveceğimTürkiye'den Ayrılan Brunson: Türkiye'yi Seviyorum, Hep Seveceğim ABD Başkanı Trump'tan Rahip Brunson Açıklaması: Oval Ofis'te AğırlayacağımABD Başkanı Trump'tan Rahip Brunson Açıklaması: Oval Ofis'te Ağırlayacağım Rahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O GörüntülerRahip Brunson, Türkiye'den Ayrıldı! İşte O Görüntüler Trump'ın Brunson Tweet'ine, Kayıp Gazetecinin Nişanlısından Cevap: Kaşıkçı'nın Durumu İçin Ne Yapıyorsun?Trump'ın Brunson Tweet'ine, Kayıp Gazetecinin Nişanlısından Cevap: Kaşıkçı'nın Durumu İçin Ne Yapıyorsun? Rahip Brunson, Almanya'da Sağlık Kontrolünden Geçtikten Sonra ABD'ye GidecekRahip Brunson, Almanya'da Sağlık Kontrolünden Geçtikten Sonra ABD'ye Gidecek Rahip Brunson'ın Serbest Bırakılması, ABD Basınında Büyük Yankı UyandırdıRahip Brunson'ın Serbest Bırakılması, ABD Basınında Büyük Yankı Uyandırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.