Burak Yılmaz Görüşmelerinde Son Raunt!

Burak Yılmaz Görüşmelerinde Son Raunt!
Transferde artık son saatlere girilmesine rağmen golcü ve 10 numara arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi hareketli bir gün geçirdi. Gözden çıkarılan Vagner Love'u göndererek kadroda açılacak yeri Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz ile doldurmak isteyen si.
Transferde artık son saatlere girilmesine rağmen golcü ve 10 numara arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi hareketli bir gün geçirdi.

Gözden çıkarılan Vagner Love'u göndererek kadroda açılacak yeri Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz ile doldurmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservis konusunda bordo-mavililerle ortak noktada buluşamadı. Burak'a karşılık Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek'i teklif eden Beşiktaş, Trabzonspor'un parada ısrar etmesi nedeniyle Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlayamadı.

Burak Yılmaz konusundaki pazarlıkları transferin son gününe bırakan siyah-beyazlı yönetim, İtalyan ekibi Torino'da top koşturan 10 numara Adem Ljajic için önemli temaslarda bulundu. Transferin son saatlerine kadar bu girişimleri sürdürecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, yine Trabzonspor forması giyen Jose Sosa seçeneğini de elinin altında tutuyor.

Alacakları ödendi

Bu arada uzun süredir takımdan ayrılması gündemde olan Alvaro Negredo'nun alacaklarını ödeyerek bu oyuncunun serbest kalmasını engelleyen Beşiktaş, Fransız ekibi Rennes'ten gelen dolaylı teklifi ise kabul etmedi. Siyah-beyazlıların, İspanyol golcüyü bonservis bedeli ödemeden almaya çalışması nedeniyle Rennes'e olumsuz yanıt verdiği belirlendi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.