Burak Yılmaz Için Şenol Güneş'ten Transfer Itirafı!

Burak Yılmaz Için Şenol Güneş'ten Transfer Itirafı!
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, transferde ismi Beşiktaş ile anılan Trabzonspor'un golcü yıldızı Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.''EKONOMİK OLARAK MÜMKÜN DEĞİL'' Şenol Güneş, Burak Yılmaz hakkında ''Burak Yılmaz için şu anda bize gelen bir ş.
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, transferde ismi Beşiktaş ile anılan Trabzonspor'un golcü yıldızı Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

''EKONOMİK OLARAK MÜMKÜN DEĞİL''

Şenol Güneş, Burak Yılmaz hakkında ''Burak Yılmaz için şu anda bize gelen bir şey yok. Şu anki ekonomik durumda bizim Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'dan almamız mümkün değil. Para yok diyorum. Feda diyorlar, adam çalışıyor ne fedası. Trabzonspor'un değil de Burak Yılmaz'ın parasını verebilir miyiz, asıl sorun burada. Adriano ya da Babel, bana da aynı parayı ver diyor o zaman. Çalışan adama parasını vereceksin, çalışmayan adamdan feda isteyeceksin. Takım içerisinde bazı dengeler var ve bu dengeleri korumak zorundayız.'' şeklinde konuştu.

Trabzonspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 25 maçta forma giyip 23 gole imzasını attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.