Burak Yılmaz, Sakatlığına Rağmen Oynayacağını Söyledi

Burak Yılmaz, Sakatlığına Rağmen Oynayacağını Söyledi
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, sezonun kalan bölümünde sakat sakat oynayacağını açıkladı. Burak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Berlin"de yapılan tetkikler sonucu sağ tarafımdaki fıtığın nüksettiği belirlendi.
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, sezonun kalan bölümünde sakat sakat oynayacağını açıkladı.

Burak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Berlin"de yapılan tetkikler sonucu sağ tarafımdaki fıtığın nüksettiği belirlendi. Takımımızın Avrupa iddiası devam ettiği için kalan 3 maçta böyle oynamaya devam edeceğim, sezon sonu ameliyat olacağım. İlginiz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ'IN AYRILIK SÖZLERİ

Golcü oyuncu, Antalyaspor maçının ardından da ayrılabileceğine dair açıklamalarda bulunmuştu.

Burak Yılmaz öncelikle yapılan eleştirilerle ilgili konuştu ''4 haftadır karnımda bir sakatlığım var, uyuşturup oynuyoruz. Şu anda karnımı hissetmiyorum, bıçak soksanız hissetmem. İnsanlar oynama diyor ama ben böyle bir oyuncuyum. takımın ihtiyacı varsa çıkıp oynarım. Herkes bir şeyler söylüyor, çok umurumda değil'' demişti.

Tecrübeli yıldız sezon sonunda ayrılabileceğinin de sinyallerini verirken ''Transfer teklifleri alıyorum diye devre arasında da söyledim. Yine de var. Ben Trabzonspor'u çok sevdiğim için geldim. Bazı şartlar bizim açımızdan yanlış yöne gidiyor. Yönetimle sezon sonu konuşacağız, belki de gitmek daha doğru. Başkan yüksek maliyetli oyuncuların gitmesi gerektiğini hep söylüyor. Haklı, konuşacağız, karşılıklı isteklerimizi karşılarsak devam edeceğiz'' mesajını yollamıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.