Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferi Açıklandı

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferi Açıklandı
Beşiktaş devre arasının ilk transfer bombasını Burak Yılmaz ile patlatıyor.
Beşiktaş devre arasının ilk transfer bombasını Burak Yılmaz ile patlatıyor. Trabzonspor ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya vardı.

33 yaşındaki tecrübeli golcü oyuncu Burak Yılmaz, 4 Ocak Cuma günü Beşiktaş'ın kampına katılacak. Beşiktaş'ın transferi kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Gelişmeler için Sporx'te kalın.

VE KAP'A AÇIKLAMALAR DA YAPILDI

Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı KAP'a yaptı. Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada Beşiktaş ile Burak Yılmaz'ın transferi için görüşmelere başlandığı belirtildi. Beşiktaş da kısa bir süre sonra KAP'a görüşmelere başlandığına dair açıklamayı yaptı.

BEŞİKTAŞ BONSERVİS BEDELİ ÖDEYECEK

Burak Yılmaz transferi için öncelikle Trabzonspor ile anlaşma yoluna gitmeye çalışan Beşiktaş, bordo-mavili kulüp ile 950 bin euro bonservis bedeli üzerine anlaşmaya varıldı.

BURAK YILMAZ İLE 1,5+1 YILLIK SÖZLEŞME

Burak Yılmaz ile görüşen Beşiktaş, oyuncuya yıllık 2,5 milyon euroya karşılık gelen Türk Lirası sözleşmesi üzerine anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, 1,5 yıllık bir sözleşme önerirken, gelecek sezon performansına göre 1 yıllık opsiyonu da anlaşmaya dahil etti.

"BURAK ALTERNATİFLER ARASINDA EN KALİTELİSİYDİ"

Burak Yılmaz'ın alternatifler arasında en mantıklısı olduğunu vurgulayan idareci, ''Ara transfer dönemi riskli bir dönem. Elimizde Türkiye'yi, bizi bilen biri var, diğer tarafta da adaptasyon sorunu yaşayacak oyuncular var. Klas olarak baktığımızda hiçbiri Burak'ın üstü de değil. Maddi gerçekler var, maddi gerçeklere göre bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Elimizde 4 tane seçenek var, Burak alternatifler içinde belki de en kalitelisi." ifadelerini kullanmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.