Bursa'da, Sahte Ehliyet Düzenleyen Suriyelilere Baskın: 13 Gözaltı

Bursa'da, Sahte Ehliyet Düzenleyen Suriyelilere Baskın: 13 Gözaltı
Bursa'da, ülkelerine ait sahte sürücü belgelerini piyasaya süren ve bunları kullanan Suriye uyruklu 13 kişi gözaltına alındı. EVLERİNE BASKIN YAPILDI Bursa'da, karıştıkları trafik kazalarında ya da rutin kontrol işlemlerinde para cezasına çarptırılmamak için Suriye'ye ait sa.

Bursa'da, ülkelerine ait sahte sürücü belgelerini piyasaya süren ve bunları kullanan Suriye uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

EVLERİNE BASKIN YAPILDI

Bursa'da, karıştıkları trafik kazalarında ya da rutin kontrol işlemlerinde para cezasına çarptırılmamak için Suriye'ye ait sahte sürücü belgesi düzenleyen ve bunları kullanan kişilerin evlerine, sabah saatlerinde baskın yapıldı.

SURİYE UYRUKLU 13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Savcılıktan alınan izin sonrası, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği'nce, yaklaşık 100 polisin katılımıyla, 34 adreste eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda Suriye uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA SAHTE EHLİYET ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda sahte ehliyet ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.