Bursaspor'dan Erteleme Yorumu!

Bursaspor'dan Erteleme Yorumu!
Süper Lig'de henüz 5.
Süper Lig'de henüz 5. dakikada ertelenen Medipol Başakşehir - Bursaspor maçının ardından Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy konuştu.

Daha fazla sahada kalmak istediklerini belirten Ertuğrul Ersoy, ''Biz daha fazla sahada kalmak istiyorduk. Rüzgar bize karşı esmesine rağmen öyle aman aman bir şey yoktu. Benim kaydığım bir pozisyonda hoca, bak senin kaymanı bile görmedim dedi. Biz sahada kalmak isterdik ama hakem, sağlığımızı da düşünmek istedi. Belki de doğru bir karar verdi, bilmiyourm.'' sözlerini kullandı.

MERT GÜNOK: ''ZEMİN DEĞİL GÖRÜŞ AÇISI''

Medipol Başakşehir'in kalecisi Mert Günok ise ''Zeminden ziyade saha içindeki rüzgar, karla karışık tipi nedeniyle hakem de zaten önce deneyeceğini sonra karar vereceğini söylemişti. Rüzgarla birlikte zor bir görüş açısı oldu. İptal kararı zemin değil görüş açısı nedeniyle oldu. Biz ısınırken zaten ertelenme kararı olmasını bekliyorduk. İnşallah yarın güzel bir hava olur.'' dedi.

BAŞKANLAR NE DEDİ?

Bursaspor Başkanı Ali Ay, erteleme kararını ''Zeminden ziyade saha içindeki rüzgar, karla karışık tipi nedeniyle hakem de zaten önce deneyeceğini sonra karar vereceğini söylemişti. Rüzgarla birlikte zor bir görüş açısı oldu. İptal kararı zemin değil görüş açısı nedeniyle oldu. Biz ısınırken zaten ertelenme kararı olmasını bekliyorduk. İnşallah yarın güzel bir hava olur.'' sözleriyle yorumladı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise ''Zemindeki kar değil, görüş mesafesi nedeniyle kaleciler ve hakem göremediği için ertelendi. Yarın hakem ve federasyon karar verecek. Yarın inşallah aynı saatte oynayacağız.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.