Büyük göğüslü kadınların yaşadığı 11 sorun

Büyük göğüslü kadınların yaşadığı 11 sorun
Büyük göğüslere sahip olmanın avantajı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! İşte sadece yaşayanın anlayacağı, büyük göğüslü kadınların başına gelen en can sıkıcı11 durum
  •  

     

    Fiziksel açıdan büyük göğüslere sahip olmanın kendi kadar “büyük” avantajları olduğu düşünülür.

  •  

    Nitekim dolgun göğüslere sahip olmak için kadınların ne kadar para harcadığı, bıçak altına yattığı zaten inkar edilemez bir gerçek. Peki şimdi size, büyük göğüslere sahip olmanın tahmin edildiği gibi iyi bir şey olmadığınız hatta zaman zaman büyük sorunlara yol açtığını söylesek?
     

  •  

     

    İşte sadece büyük göğüslü kadınların anlayabileceği o sıkıntılı durumlar…

  • İnce sütyen giymek mi? Keşke!

    Büyük göğüslü kadınların en büyük dertlerinden biri genelde kalın askı sütyen kullanmalarıdır. Sakın, "Aman ne büyük dert" demeyin! Zira piyasadaki en seksi ve en moda sütyen tasarımların hemen hemen ince askılı. 

     

  •  

    Çarpmadan yapamazlar

    Kız kıza toplanmalarda masanın en sakarı kim bir düşünün? Cevabı bulduysanız toplantılarda masanın üstüne içeceği döken kişinin göğsü büyük olan arkadaş olduğunu da fark etmişsinizdir. 

    Büyük göğüslü kadınlar için masanın öbür ucundan bir şeyi almaya çalışırken, sakarlık yapmadığı çok nadir görülmüştür. 

  •  

    İnternetten sipariş vermek onlar için bir zulüm

    Özellikle masa başında çalışanlar için internetten alışveriş yapmak, gardıroptaki ihtiyaçları bir bir karşılamak çok büyük bir lütuf. Ama gelin görün ki bu durum büyük göğüslü kadınlar için bazen bir kabusa dönüşebiliyor. Neden mi? Çünkü internetten aldığı hiçbir şey orada göründüğü gibi çıkmıyor. Ya da beli 38 beden ama göğüsleri büyükse "garanti olur" dedikleri bile onları hayal kırıklığına uğratabiliyor. 

    Bu yüzden büyük göğüslü kadınlar mağazadan alışveriş yapmak zorunda kalabiliyor ki bu zaman yönetimi için çok talihsiz bir durum. 

  •  

    Gömlek giysen bir türlü, giymesen ayrı...

    Büyük göğüslü kadınlar için doğru kesim gömlek bulmak sanılanın aksine çok zordur. Neden diye sorarsanız, düğmeleri kapatınca gömlek üstünde küçükmüş gibi duruyor, düğmeleri açınca da "tahrik unsuru" oluyor. 

    Gelin de şimdi gömlek giymeyi deneyin... 

  •  

    Hayaller - Hayatlar...

    Yoga dersinde herkes huzur bulmaya çalışırken büyük göğüslü kadınların en büyük kabusu hareketleri diğerleri kadar rahat yapamamaları. Bunun nedeninin de öne doğru ağır çeken göğüsleri olduğunu tahmin etmişsinizdir herhalde. 

  •  

    Çifte standarttan dertliler

    "Kadınlar, erkekleri etkilemek için giyiniyor" diye kim demişse hata etmiş. Aslında kadınlar ya kendi için ya da diğer kadınlara hava atmak için giyinir. Ama ne yazık ki bu durum büyük göğüslü kadınlar için daha da zor. 

    Neden mi? Çünkü küçük göğüslü kadınlarla aynı elbiseye giydiklerinde, küçük göğüslü kadınlar çok şık onlar da fazla cüretkar oluyor. Hatta dile gelmese bile kadınların aklından geçen ilk cümle, "Erkekleri etkilemek için giymediyse ben de neyim" oluyor. 
     

  •  

    Vücutları olduğundan daha geniş görünüyor

    Büyük göğüslere sahip olmak için çoğu kadının bıçak altına yattığı doğrudur. Ancak bilmedikleri bir şey varsa o da kadının beli ne kadar ince olursa olsun büyük göğüslü kadınların üst kısmı her zaman olduğundan daha kalın ve geniş görünüyor. 

  •  

    Yer çekimi her zaman kazanır!

    Yer çekimine yenik düşen sadece cildimiz değil. Büyük göğüslü kadınların en büyük yaşadığı sorunlardan biri de memelerinin yıllara meydan okuyamadan hızlıca sarkması... 

  • Küçük göğüslü kızlara gıcık olurlar

    Kadınların en büyük hayallerinden biri sütyensiz dışarı çıkıp, özgürce, rahat rahat gezmektir. Ama ne yazık ki bu durum onlar için "imkansız!"

  •  

    Yüzüstü yatmak onlar için bambaşka bir anlam taşıyor!

    Yüzüstü yatarak uyumak en çok tercih edilen uyku pozisyonlarından biridir. Ne yazık ki bu durum büyük göğüslü kadınlar için çok farklı. Zira yüzüstü yatmaya çalıştıklarında, büyük göğüslerine uygulanan baskı rahatlıktan çok acıdan başka bir şey değil. 

  •  

    Ağız tadıyla bir spor bile yaptırmazlar

    Büyük göğüslü kadınları koşarken izlemek çoğu erkeğe göre rüya gibi bir görüntü olabilir ama siz bir de onu kadına sorun! 

    Koşarken neredeyse kaslarınız yırtılacak gibi olur ki bu inanın insanı spordan bile soğutur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.